Σχετικά με εμάς

Κελεσίδης Χαράλαμπος

Raditox - CEO

Παπαποστόλου Ηλίας

Εργοφυσιολόγος - Σύμβουλος Υγείας & Ορθομοριακής Διατροφής

BSc (Hons), MSc Εργοφυσιολόγος - Σύμβουλος Υγείας & Ορθομοριακής Διατροφής Inergetix-Core Quantum Biofeedback Practitioner, Life Coach CEO & Head of Nutrition miQtest

Χατζημπαλάσης Νίκος

BioPhotonic Instructor and Holistic Practitioner

Nikos is a Certified BioPhotonic Therapy instructor and Biophotonic Analysis specialist, researcher and holistic therapy practitioner.

Γιαννουλοπούλου Λυδία

Αρχιτέκτων Μηχανικός – Θεραπευτική Αρχιτεκτονική

Αρχιτέκτων Μηχανικός – Θεραπευτική Αρχιτεκτονική MSc Architectural Association London New York School of Feng Shui

η εταιρεια μας

Η επιχείρηση με την εμπορική ονομασία RADITOX είναι η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010 και από τότε ερευνά και ταυτόχρονα αναπτύσσει καινοτομίες στον χώρο της Υγείας & Ευεξίας

Εδώ και εκατό χρόνια πραγματοποιούνται μελέτες από την επιστημονική κοινότητα για την ύπαρξη του γεωπαθητικού και ηλεκτρομαγνητικού στρες χωρίς να ενημερώνεται επαρκώς ο πολίτης για τις επιπλοκές που αυτοί οι αόρατοι κίνδυνοι μπορούν να επηρεάσουν την διάθεσή του (Ζωτική Δύναμη ) και κατ' επέκταση στην υγεία του.

Η ανάγκη για ενημέρωση και αφύπνιση των ανθρώπων αλλά και η απουσία επιλογής στην αντιμετώπιση του προβλήματος μάς ώθησε στην ίδρυση της εταιρείας RADITOX το 2010 .

 

Πεδιο Δραστηριοτητας & Καταρτιση

Φυσιορύθμιση

Η Φυσιορύθμιση είναι μια ολιστική θεραπευτική προσέγγιση που απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες Υγείας για μια πιο αποτελεσματική θεραπευτική αλλά και στο ευρύτερο κοινό που θέλει να μάθει πως θα βελτιώσει την υγεία του χωρίς να μπει κατά ανάγκη σε δύσκολες  και πολυδάπανες διαδικασίες .

Σε αυτό το καινοτόμο κλάδο που ονομάζεται "Φυσιορύθμιση" ( τεκμηριωμένο σαν θεραπευτική διαδικασία)  η RADITOX αναπτύσσει δράσεις Επικοινωνίας – Εκπαίδευσης –Ενημέρωσης και σε συνεργασία με Ερευνητικά Κέντρα (Κωνσταντίνειο Ερευνητικό Κέντρο Μοριακής Ιατρικής και Βιοτεχνολογίας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κύριο σκοπό την προαγωγή της έρευνας και της κλινικοεργαστηριακής τεκμηρίωσης με σύγχρονες τεχνολογίες και επιστημονικά πρωτόκολλα), Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εξειδικευμένους επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας, ώστε να αναπτύξει και να τεκμηριώσει τα αποτελέσματα τα οποία παράγει κλινικοεργαστηριακά.

Φιλοσοφια & Στοχος μας

Η συνεχής ενημέρωση για αόρατους κινδύνους της υγείας και η δημιουργία καινοτόμων επιστημονικών μεθόδων προστασίας

Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε την υγεία μας (την Ζωτική μας Δύναμη) από τις επιπτώσεις των νέων τεχνολογιών και όχι μόνο, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο συνθηκών όπου το σώμα μας να μη βιώνει απειλή και να μπορεί να ενεργοποιεί μηχανισμούς ευημερίας και ανάπτυξης.

Τελικά, προστατεύοντας τον ανθρώπινο οργανισμό από τις επιβλαβείς και ανεπιθύμητες ακτινοβολίες - ενέργειες, συμβάλλουμε στην καλύτερη ποιότητα της ζωής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mail: hello@raditox.com
Κιν. 6907-621.514
TOP