Blog

Τρόποι προστασίας από το Γεωπαθητικό και Ηλεκτρομαγνητικό στρες

Ο καλύτερος τρόπος προστασίας του εαυτού σας και της οικογένειάς σας από το Γ/Π στρες και την Η/Μ επιβάρυνση είναι το να μη βρίσκεστε κοντά σε τέτοιες πηγές. Αυτό ορίζει την ενεργητική σας προστασία. Έτσι:

• Αποφύγετε να ζείτε σε χώρους με Γ/Π ακτινοβολία
• Αποφύγετε την έκθεση σε Η/Μ πεδία μέσα σε υπνοδωμάτιο πάνω από 1 mG.
• Αποφύγετε την χρήση ηλεκτρικών κουβερτών, κρεβατιών νερού
• Κλείστε τις ηλεκτρικές συσκευές όταν δεν χρησιμοποιούνται (και μην τις αφήνετε απλά στη θέση stand by)
• Αποφύγετε να ζείτε σε ακίνητα που βρίσκονται σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από πυλώνα κινητής τηλεφωνίας
• Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε ασύρματο τηλέφωνο προτιμήστε αυτό με το καλώδιο

Αν όμως δεν έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε κάτι από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να βρείτε τρόπους παθητικής προστασίας του εαυτού σας και της οικογένειάς σας από το Γ/Π και Η/Μ στρες.
Τέτοιοι τρόποι είναι:

• Η χρήση κρυστάλλων που απορροφούν το Γ/Π και Η/Μ στρες
• Η χρήση συσκευών που εξουδετερώνουν το Γ/Π και Η/Μ στρες

Το βασικό θέμα που θα πρέπει να προσέχετε με τα αντικείμενα που απορροφούν το Γ/Π και Η/Μ στρες είναι ότι αν δεν τα καθαρίζετε ενεργειακά συχνά, τότε θα έχετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο, δηλαδή την επαφή σας με ένα ιδιαίτερα τοξικά φορτισμένο αντικείμενο, άρα και τη δική σας ενεργειακή ρύπανση.
Η λύση των συσκευών εξουδετέρωσης του Γ/Π και Η/Μ στρες είναι αρτιότερη, καθώς οι συσκευές αυτές λειτουργούν χωρίς καμία φροντίδα ή συντήρηση εφόρου ζωής.

Επίσης, καλό θα ήταν να επιλέξετε συσκευές που να έχουν τεκμηριωθεί για την αποτελεσματικότητά τους με σύγχρονες μελέτες.

Η επιλογή σας θα σας ανταμείψει με την αίσθηση της ζωντάνιας και της ευεξίας, καλύτερης συγκέντρωσης και εστίασης, σημαντική τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, μεγαλύτερη ικανότητα ανάρρωσης μετά από ασθένεια, βελτίωση της νοητικής διαύγειας, ανακούφιση από πόνο, βελτίωση της ικανότητας του οργανισμού να απορροφά θρεπτικά συστατικά, βελτίωση της αποτοξινωτικής ικανότητας, ρύθμισης της φυσιολογίας του οργανισμού και απομάκρυνση του στρες από το σώμα και τον περιβάλλοντα χώρο.

Επιπλέον, βοηθούν στο να δρουν πιο αποτελεσματικά τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, τα συμπληρώματα διατροφής, καθώς η επιβάρυνση με Γ/Π και το Η/Μ στρες προκαλεί μείωση της λειτουργικότητάς τους και μείωση της απορροφητικής ικανότητας του οργανισμού.

Διάφορες μελέτες έχουν αποδείξει με τη μέθοδο της live blood analysis ότι με τις συσκευές προστασίας που χρησιμοποιήθηκαν, τα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν είναι πλέον συγκολλημένα, με αποτέλεσμα την πολύ καλύτερη οξυγόνωση και γενική λειτουργία του οργανισμού.